OHJEET HOITOON TULEVILLE

Kissan tai koiran tullessa hoitoon sen on oltava rokotettu Eviran voimassaolevien sääntöjen mukaisesti.

Linkki koirien rokotusohjeisiin [TÄÄLLÄ]

Linkki kissojen rokotusohjeisiin [TÄÄLLÄ]

HUOMIO: Hoitolan yhteydessä on asuntomme aidattu pihapiiri ja portissa varoitus koirista. Vaikka saapuessasi pihalla ei koiria näkyisikään, on pihalletulo ehdottomasti turvallisuussyistä kiellettyä!

Kissa on rauhaa rakastava eläin ja haluamme siksi rauhoittaa ympäristön häiriötekijöiltä. Neuvothan siis lapsia käyttäytymään hoitolassa rauhallisesti.

Vierailuista tulee aina sopia etukäteen. Saavuthan sovittuna aikana tuomaan tai noutamaan lemmikkiäsi. Meillä saattaa olla myös muuta sovittua menoa jolloin sovituista ajoista poikkeaminen saattaa aiheuttaa ongelmia.

Kissalle voi halutessaan ottaa mukaan oman kodin tuoksuisen tyynyn, peiton, pesän tms.

Omistajan tulee hoitolapaikkaa varatessaan kertoa, onko lemmikillä jotakin sairautta, allergiaa, lääkitystä tai jotakin erityisiä mieltymyksiä tai tapoja jotka pitää ottaa huomioon hoidon aikana.
Jos lemmikki sairastuu hoitojakson aikana, hoitolamme käyttää ensisijaisesti hoidokin omaa eläinlääkäriasemaa. Sairaudesta aiheutunut hoito sekä mahdolliset muut kustannukset on maksettava viimeistään lemmikkiä noudettaessa. Jos omistaja ei nouda lemmikkiään sovittuna ajankohtana ottamatta yhteyttä hoitolaan, lemmikki toimitetaan lähimpään löytöeläintaloon, josta lemmikin voi noutaa suoritettuaan maksut sekä hoitolalle että eläinsuojeluyhdistykselle.